Çmimet më të mira për makina me qira
Marrja e makinave me qira, praktike dhe e përshtatshme për të gjithë
Shpejtimi Rental Service

Merrni me qera një veturë për biznes apo nevoja personale dhe zbuloni komoditetin dhe kualitetin e veturave me qera që ne ofrojmë.

Veturat tona i plotësojnë dëshirat tuaja!
Te sigurta për ju dhe familjet tuaja!
24 Orë Asistencë rrugore, Free KM
Gjithmonë shërbimet më të mira për ju
Nxitoni dhe rezervoni veturat tona nëse dëshironi të shpenzoni sa më pak dhe ti kaloni pushimet tuaja sa më mirë.
Ju garantojmë cilësi dhe siguri për veturat tona!

templines car rental
Fast & Easy Booking
Rezervo makinën vetëm
me një thirrje ose klikim,
shpejt dhe lehtë
Many Pickup Locations
Lokacione te ndryshme
zgjedh lokacionin e deshiruar
dhe rezervo veturen
No Booking Charges
0% fee
nuk ka nevoj pagesë ekstra
për rezervimin e vetures
SED EUISMOD ULLAMCORPER TORTOR
OUR RENTAL FLEETS
Call Today For Booking Your Next Ride
049 695 451
Operators available 24/7
Find your best car rental
Rent a Car
and get Special Offers
loading